суботу, 6 листопада 2010 р.

«Давай замутим «вписку!»

Саме цими словами зазвичай починається організація шумного і скаженого дійства, наслідки якого бувають зовсім різними, як для організаторів з гостями, так і для оточуючих сусідів.
«Вписка», як і будь-яка молодіжна тусовка, вимагає виконання певного плану дій. Все починається з пошуку відповідної квартири, складається приблизний список осіб, які будуть запрошені (часто приходять непрошені гості, тому у списках бувають пробіли); коли квартиру бронюють, то організатори одразу починають збирати гроші, за які орендують квартиру і купують, звичайно, шалену кількість алкоголю.  І ось, коли бажаний день настає, усі з шаленим настроєм летять на «вписку» з бажанням напитись, натанцюватись, або, простим словом, - «натуситись»!
 
Ближче до ночі, коли алкоголь закінчується, всі починають швидше п’яніти й миттєво «виходити з себе», створюючи справжній хаос навколо. Це недопалки від цигарок та пластикові стаканчики, будь-де розкидані по усій квартирі, купи дрібного сміття й інші не дуже приємні моменти веселої забави. Не обходиться й без того, що хтось перекидає пляшку з пивом на підлогу, і вже за хвилину паркет на цьому місці стає липким. Правду кажучи, у такі моменти всім до одного місця затишок і чистота в квартирі, головне, щоб грала музика і в кишені була ще одна цигарка «на потім». Саме в такі миті найбільше страждають сусіди, які кілька разів заходять в гості до тимчасових мешканців і просять припинити «свято», або хоча б стишити свої шалені розваги. 

"Зняти хату" можна тут:  http://www.home-hotel.lviv.ua/

Якщо ж гамір не припиняється, то можуть викликати міліцію для вгамування «тусовщиків».
Дзвінок у двері, міліціонери на порозі, раптове відчуття шоку і паніки – і раптом всі одразу тверезіють й вдають з себе чемненьких. У таких ситуаціях є два варіанти: дати міліціонерам хабар, який вони з радістю приймуть у більшості випадків, а потім ще й побажають вдалої ночі, або ж, всією дружньою компанією «запакуватись» у кілька «бобиків» й закінчити святкування у райвідділі…

Одні кажуть, що «вписки» з’явились у нас після славнозвісного англійського серіалу «Skins», який пропагандує поведінку на таких заходах, інші - що це звичайний підлітковий інстинкт до нових емоцій, вражень та засобів самовираження. Як поводити себе на таких заходах і чи відвідувати «вписки» – справа твоя. Можна недоспати вдома, а можна й у райвідділі. Я сам бував на таких заходах, але свої враження тримаю при собі ;)


Автор: Євген Рябінін,  Satan hasnt been my friend yet
 

Немає коментарів:

Дописати коментар