суботу, 6 листопада 2010 р.

Єдині у своєму стилі! Єдині у Львові!

Почалось все ще дуже давно. Були собі хлопці які грали у гурті, та він розпався і от частина із них вирішила продовжити. Вони зібрали ще трьох учасників і почати валити реп-кор. Так потихеньку почала з’являтись тепер відома і потужна група M.O.N.O


Скажіть, ви досить таки молодий гурт, а вже встигли засвітитись на «Руйнації», що не завжди вдається і старим, досвідченим музикантам, скажіть як вам це вдалося?
Hed: Колись ми запросили Віктора Новосьолова на наш концерт в «Туристі». І він прийшов, на наше здивування йому навіть сподобалось, сказав, що класно. І от так діло дійшло і до Руйнації.
Чому саме реп-кор? Це модно?
Hed: Це взагалі не модно! Можна сказати, що це музика, яка померла, а в цю нашу країну вона навіть і не дійшла. Те, що зараз модно це ню-метал, а таке поєднання у музиці як реп-кор і ню-метал, то у Львові фактично взагалі немає гуртів з таким стилем.
Тобто ви вважаєте, що в вас немає групи-конкурента?
Hed: В цьому стилі фактично немає.

Звідки назва M.O.N.O. з’явилась?
Stalker: Це абревіатура – толпа безшумних сверхлюдей. Ми не надаємо їй якогось окремого значення. От, багато гуртів мають англійські назви, деякі з них досить банальні, ми не хотіли закладати в назві якісь емоції, то якось дуже «цукрово». Ми хотіли щось строге, таке як наша музика.
Bo: М.O.NO., звучить легко, ми так і хотіли, щоб просто і запам’ятовувалось. M.O.N.O. от і все.
Ви не хотіли б із своїм стилем підкорити  Європу?
Hed: Спочатку спробувати б країни СНД, якщо вийде, якщо будуть якісь можливості, ми намагатимемось рватися туди, а вже пізніше, то хоча б у Польщу, Болгарію.
А в вас є пісня українською мовою?
Всі: ЄЄєєє!
Hed: До речі кажуть, одна з найкращих. Поки ми її записували, стільки разів грали, то вона нам настільки приїлась і набридла вже, що нам особисто, її вже не в кайф грати.
А яка ваша улюблена пісня? Ваша, ваша?
Bo: ну, та яка ще не зроблена.
Бачила на вашому пульті висить перевернутий прапор Америки, що це означає?
Hed: Так, висить. Взагалі, то це ми запозичили від кубинського гурту “Rage against the machine”. Цей гурт співав пісні про соціальні проблеми фактично з політичним підтекстом. Ми теж такого прагнемо,  у своїх піснях співати про те,про що раніше мовчали.
Ви чимось займаєтесь крім музики? Чи ви хочете присвятити своє життя тільки  їй?
Bo: Так, тільки їй
Stalker: Нажаль навіть відомі гурти на українській альтернативній сцені не отримують нормальний прибуток. Влада не дає альтернативним музикантам заробляти цим на життя. 

А хто в вас пише тексти?
Bo: Пишу я і Косинус інколи. Якщо ми з Косинусом зайшли в глухий кут, то Саша, наш діджей допомагає.
А чим ваша група особлива?
Hed: Малишом! Той чувак так іспалняє, то взагалі :)
Bo: Перше - це стиль! Друге, ми маємо нормального і людського діджея. Унікальні тим, що в нас два вокалісти, ну ще є така група львівська “Days of our life”, вони наші друзі, там теж два вокалісти, але вони ще більш особливі, бо вони близнюки
Hed: Я думаю ми назбираємо трохи грошей і зробимо якусь операцію, або одному або другому і зробимо їх схожими :)
Тобто ви дружите із SxE, а самі?
Stalker: А самі ми алкоголіки і наркомани!(сміх) Ми дружимо із ними не тому, що вони SxE, а через їх музику. Щодо нас, то наркотики ми не вживаємо. А алкоголь, просто так, як всі нормальні люди п’ємо :) 
Бували якісь курйозні випадки під час ваших концертів?
Bo: На двох наших концертах люди ламали собі ноги!
Кашак: А ще була ситуація, коли перед концертом мої тарілки скинули з трьохметрової висоти. Мені повезло, що вони залишились цілими, враховуючи їх вартість.
Може побажання нашим читачам?
Cosinus: Читайте!
Bo: Так читайте, читайте всі! Ми теж любимо читати!
Stalker: Слухайте якісну музику та обирайте найкраще!



Розмовляли за кавою в кав’ярні I like

Автор: Марта Когут, <3 post hardcore
Фото: Іван Пикус

Немає коментарів:

Дописати коментар